Toteutetaanko yhdessä hirsiunelmasi?

Tutustu Aurinkohirren mallistoon ja ota yhteyttä.

Mökit ja huvilat

Halti mallissamme on kaikki tarpeellinen yhdessä kerroksessa. Iso olohuone ja samassa yhteydessä oleva keittiö ruokatiloineen antaa avoimuutta tilalle.

Otso-huvilamme on perinteinen hirsimalli. Iso tupa tuo hyvin käyttötilaa ja laaja parvi antaa hyvin lisätilaa, vaikkapa parvi omaksi tilaksi esim. lapsille.

Saunat

Apila-saunamökki mallimme käy hyvin vaikka ensirakennukseksi mökkitontille. Sauna ja pesutilat löytyvät, myöskin tarvittaessa tilaa nukkua tuvassa. Iso terassi antaa pienelle mökille ison saunamökin tuntua.

Iso Helmi 27-mallissamme on neliöt käytetty hyvin. Korkeampi tuvan puoli antaa näyttävyyttä ja tuvassa on vielä parvella nukkumapaikat. Isohko sauna on tehty tuvasta erikseen.

Helmi mallimme on nimensä mukainen helmi mökkipihaan. Korkeampi tuvan puoli antaa näyttävyyttä ja tuvassa on vielä tilaa säästävät parvimalliset kaksi nukkumapaikkaa. Isohko sauna on tehty tuvasta erikseen.

Näyttävän näköinen saunamökki. Mökissä sauna, pesuhuone ja mukavan kokoinen tupa. Yläkerrassa lisänukkumapaikat. Monimuotoisella terassilla mukava olla vaikka aamukahvilla.

Kataja sauna mallimme on klassinen saunamökki. Ajaton ulkomuoto ja suojaisa terassi.Liian kipakoista löylyistä on hyvä käydä viilentymässä isossa pesuhuoneessa ja jatkaa taas hetken päästä saunanlämmössä.

Loimu-mallissamme on hyvin tilaa saunoa ja peseytyä. Pukuhuonekin isokokoinen, joten tarvittaessa sinne saa hyvin vaikka esim. pyykinpesukoneen. Pieni makuuhuone käy vaikka vierashuoneeksi tai varastoksi.

Piharakennukset

Satoi tai paistoi, niin Valo kesäkeittiömallissamme on hyvä syödä ja nauttia hyvästä seurasta.Isot ikkunat antavat hyvin valoa ja isolla terassilla sopii hyvin nauttia auringosta.

Pariaitta Niityllä on helppo saada lisätilaa yövieraille ja vaikka yksityisyyttä nuorisolle.

Tuli-grillikatoksella suojaat grillisi ja tietysti itsesi sateelta ja tuiskulta. Isohkoon grillikatokseen sopii hyvin myös vieraatkin tulla nauttimaan grillauksen antimista.

Perinteinen grillikatos. Alahirret on nostettu sivuille vähän normaalia ylemmäksi, suojaamaan tuulelta ja viimalta. Näin saadaan mukavuutta grillaushetkiin.

Vielä monelta mökiltä huussi löytyy, tässä Nalle mallimme missä myös pieni varasto vieressä. Näin saadaan rakennus monikäyttöiseksi.

Rakoliiterissä puut saavat hyvin ilmaa kuivuakseen. Hirsien välissä on 20 mm ilmarako. Rakoliiteri käy myös hyvin varastoksi ja sopii suomalaiseen mökkimaisemaan.

Kerro kaverille
Soita
Sijainti