Svea Ekonomi rahoitusvaihtoehto

Luottoyritys Svea Ekonomi tarjoaa asiakkaillemme rahoitusvaihtoehtoja, joilla voit maksaa ostoksesi erämaksulla.

ERÄMAKSU

Svea Ekonomin erämaksu on kertaluotto ja asiakaskohtainen enimmäismäärä SVEAn maksutavoilla on 8 000 euroa. Erämaksulla voit valita mieleisesi maksuajan 3 kk – 48 kk välillä. Luottopäätöksen saat heti. Jos haluat erämaksu rahoitusvaihtoehdon, ota yhteyttä Aurinkohirsi Oy:n, puh. 0400 444 956 tai sähköpostilla myynti@aurinkohirsi.fi.

Aurinkohirsi Oy:n kautta saatavassa erämaksussa on seuraavanlaisia rahoitusvaihtoehtoja

  • tilinhoitomaksu on 8,90 €
  • korko 9,8 % ja
  • perustamismaksu
    • 19,90 € (3 kk tai 6 kk)
    • 29,90 € (12 kk, 24 kk, 36 kk tai 48 kk).

Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa, joka edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luotto pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Kysy lisää rahoitusvaihtoehdoista Aurinkohirsi Oy:ltä numerosta 0400 444 956 tai sähköpostilla myynti@aurinkohirsi.fi. 

 

Svea Ekonomin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (arkisin 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet luottosi näet myös Omat sivut -palvelusta.

Svea Ekonomi noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia. Lue Svea Ekonomin tietosuojaseloste täältä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Svea Ekonomin sivuilta sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi

Kerro kaverille
Soita
Sijainti