Saunat

Mallisto > Saunat

Apila-saunamökki mallimme käy hyvin vaikka ensirakennukseksi mökkitontille. Sauna ja pesutilat löytyvät, myöskin tarvittaessa tilaa nukkua tuvassa. Iso terassi antaa pienelle mökille ison saunamökin tuntua.

Iso Helmi mallissamme on neliöt käytetty hyvin. Korkeampi tuvan puoli antaa näyttävyyttä ja tuvassa on vielä parvella nukkumapaikat. Isohko sauna on tehty tuvasta erikseen.

Helmi mallimme on nimensä mukainen helmi mökkipihaan. Korkeampi tuvan puoli antaa näyttävyyttä ja tuvassa on vielä tilaa säästävät parvimalliset kaksi nukkumapaikkaa. Isohko sauna on tehty tuvasta erikseen.

Näyttävän näköinen saunamökki. Mökissä sauna, pesuhuone ja mukavan kokoinen tupa. Yläkerrassa myös lisänukkumatilat. Monimuotoisella terassilla on mukavan nauttia vaikka aamukahvit.

Kataja sauna mallimme on klassinen saunamökki. Ajaton ulkomuoto ja suojaisa terassi. Liian kipakoista löylyistä on hyvä käydä viilentymässä isossa pesuhuoneessa ja jatkaa taas hetken päästä saunanlämmössä.

Loimu-mallissamme on hyvin tilaa saunoa ja peseytyä. Pukuhuonekin isokokoinen, joten tarvittaessa sinne saa hyvin vaikka esim. pyykinpesukoneen. Pieni makuuhuone käy vaikka vierashuoneeksi tai varastoksi.

Ota yhteyttä

aurinkohirsi-minna-nousiainen-toivanen
Minna Nousiainen-Toivanen

Aurinkohirsi Oy

Minna Nousiainen-Toivanen
P. 0400 444 956
myynti@aurinkohirsi.fi

Siprintie 4 B,
80910 Kulho

 

Kerro kaverille
Soita
Sijainti